Klientët Tanë

Këta janë disa nga Financuesit dhe Investitorët që ne kemi punuar dhe vazhdojmë punojmë.

Council of Europe Development Bank for development and the Albanian government
Islamic Development Bank
Ministry of Agriculture, Food and Consumer Protection, Drainage Board Shkoder
PMU-LCDPPMU-LCDP Republic of Albania Project Management Unit – Community Development Program
Ministry of Public Works and Transport, Water Supply Directorate General, Tirana
Municipality Kastrat
National Housing Authority
Water P.I.U. General Directorate of Water Supply and Sanitation
Municipality of Shkodra
Albanian Development Fund

Kompania, e themeluar nga Z. Viktor Caushi, u formua me idenë e respektimit të standardeve të reja dhe
bashkëkohore në të gjitha llojet e ndërtimeve që kjo kompani mbulon. Duke u bazuar në burimet e saj njerëzore, e përbërë me drejtorë teknike dhe mbi 100 punëtorë të kualifikuar, që prej fillimit, Komisioni Ligjor i dha kompanisë tonë një licencë të plotë. Siç është pasqyruar në mënyrë të qartë, Kompania jonë ka përfunduar projekte cilësore që prej vitit 1992.

Lidhje të Shpejta

 

- Kreu

- Rreth Nesh

- Projekte

- Klientët

- Kontaktoni

Kontakt

Tel:

(+355) 69 20 23 007

Fax:

(+355) 44 51 67 93

E-mail:

info@co1rroku.al

Adresa:

Rr. Vaso Pasha, 12, Sh. 2, K. 3, Ap 9/1

© 2021 CO1RROKU | All rights reserved

Designed by Tech Fly